Atentie

Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai bună experiență de utilizare. Dacă veți continua, vom presupune că sunteți de acord să primiți cookie-uri de pe acest site. OK

Livrarea comenzilor


Produsele comandate se livreaza in toata tara prin servicii de curierat sau pot fi ridicate de la sediul magazinului anditools.ro .

Pentru comenzile cu livrare, procesarea comenzilor poate dura de la cateva ore pana la 4 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii, in functie de disponibilitatea produselor. Livrarea efectiva, dupa ce a fost predata curierului, dureaza 1-2 zile lucratoare. Disponibilitatea produselor este afisata corespunzator in pagina fiecarui produs.

Nu suntem raspunzatori pentru intarzieri ce pot aparea in procesul de livrare dupa ce coletul a fost predat firmei de curierat. Aceste intarzieri se pot datora, de exemplu, actiunilor guvernamentale sau impedimentelor de forta majora.

Produsele se afla in ambalajul original al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Costul transportului


Anditools face tot posibilul pentru a reduce costurile de livrare si a pastra serviciile de calitate in acelasi timp.

Costul transportului difera in functie de valoarea comenzii si greutatea produselor comandate.
Pentru comenzile sub 349 RON transportul costa: 25 RON
Pentru comenzile peste 349 RON livrarea este GRATUITA cu exceptia produselor agabaritice.

Produsele agabaritice sunt acele produse prea voluminoase sau prea grele pentru a se inscrie in limitele acceptate de firmele de curierat. Aceste produse sunt marcate corespunzator si au un cost de livrare propriu ce poate fi vizualizat odata ce produsul a fost adaugat in Cosul de Cumparaturi.