Atentie

Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai bună experiență de utilizare. Dacă veți continua, vom presupune că sunteți de acord să primiți cookie-uri de pe acest site. OK

Returul produselor

 

 
Dacă din orice motiv, după ce ai recepționat comanda, nu ești mulțumit de unul din produsele comandate, îl poți returna în termen de 14 zile calendaristice. Pentru a beneficia de returul produselor în 14 zile, trebuie să completezi formularul de retur în cel târziu cea de-a 14-a zi calendaristică de la data primirii coletului.
Pentru că ținem la satisfacția tuturor clienților noștri, politica de retur se aplică atât persoanelor fizice cât și persoanelor juridice.
Recomandăm ca returul să se efectueze prin serviciul de curierat cu care a fost expediat inițial produsul sau personal la depozitul Anditools. În cazul returului prin curier, costurile de transport vor fi suportate de cumpărător.
Produsul returnat trebuie să se afle în ambalajul original, împreună cu documentele ce îl însoțesc (factura, certificat de garanție, declarație de conformitate, ghid de utilizare, etc.)
 
Înlocuirea sau rambursarea banilor
 
1. Se completează formularul de retur sau se predă personal la depozitul anditools;
 
2. După ce formularul de retur a fost trimis, produsul trebuie ambalat și trimis la adresa noastră folosind serviciile de curierat, preferabil FAN Courier.
 
o Produsul împreună cu ambalajul producătorului trebuie să se prezinte în forma în care a fost primit. De aceea vă recomandăm ca în momentul predării catre firma de transport, produsul impreuna cu ambalajul producatorului trebuie impachetate corespunzator, cel putin intr-o alta cutie sau punga pentru a nu se deteriora in timpul transportului;
 
o Ideal, returul produsului trebuie sa fie insotit de toate documentele primite la livrare (factura, certificat de garantie, declaratie de conformitate, ghid de utilizare, etc.);
 
o Costul transportului inapoi la anditools este suportat exclusiv de client. In cazul in care returul este trimis cu plata ramburs, anditools isi rezerva dreptul de a scade costul aferent returului din suma ce urmeaza sa o restituie clientului. Exceptie o fac situatiile in care produsul primit de client difera prin marime/culoare/cod, de produsul comandat pe website. In acest caz, anditools se face raspunzator pentru greseala survenita si va suporta costul aferent returului.
 
3. Inscrieti pe documentul de transport si colet adresa anditools completa si numarul de retur primit ca urmare a completarii pasului 1. Coletul trebuie sa aiba inscrise, pe langa expeditor, urmatoarele informatii:
Destinatar: ANDITOOLS ONLINE S.R.L.
Adresa: Str. Cooperatiei, nr.13, Targoviste
Numar Retur: *******
 
Dupa primirea si procesarea returului vei fi contactat de unul din reprezentantii nostri pentru a stabili detaliile inlocuirii produsului sau metoda de rambursare a banilor.
 
Banii se pot rambursa prin:
· Virament bancar (in contul clientului)
· Rambursarea inapoi pe cardul bancar cu care s-a efectuat plata
 
Exceptii si note
Nu se pot returna produse aflate intr-una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:
· Produs adus pe comanda speciala;
· Produsul este incomplet, nu mai are ambalajul producatorului sau documentele aferente;
· Aparatele care au fost instalate, montate sau folosite;
· Articole de bricolaj care au fost folosite;
· Haine sau incaltaminte care prezinta urme de purtare sau sunt deteriorate;
· Produse ce s-au murdarit ca urmare a neambalarii astfel incat sa fie deteriorate pe durata transportului;
· Alte produse care prezinta urme de uzura sau consum.
In cazul in care produsul este returnat si prezinta urme de deteriorare, uzura, zgarieturi, socuri, accesorii sau documente lipsa, ne rezervam dreptul de a accepta produsul si a opri o suma corespunzatoare, suma ce va fi comunicata ca urmare a evaluarii prejudiciilor aduse. De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza orice retur care nu indeplineste intocmai conditiile de returnare, este uzat fizic sau deteriorat.