Atentie

Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai bună experiență de utilizare. Dacă veți continua, vom presupune că sunteți de acord să primiți cookie-uri de pe acest site. OK

0 Your Cosul meu

RIGLA ALUMINIU 600 MM

Hover over an image to enlarge

YT-7071
[Autentificati-va pentru pret]
Stoc epuizat
Livrare
Metode de plata
Avantajele noastre

12/24 Luni garantie pentru firme / persoane fiziceGarantia pentru produsele din magazinul nostru este de 12 luni pentru firme si 24 de luni pentru persoane fizice

Notificare SMSPrimesti mesaje SMS despre fiecare stadiu al comenzii tale

Retur gratuit in 14 zilePoti returna articolele achizitionate in termen de 14 zile lucratoare. Bunurile returnate trebuie sa fie in conditii normale si trebuie sa contina toate articolele provenite de la producator.

Diverse metode de plataPlateste comenzile in funtie de metodele alese: Numerar la livrarea coletului, prin ordin de plata sau online cu card bancar.

Cele mai convenabile preturiSuntem mandri de preturile noastre, deoarece sute de clienti le verifica in fiecare zi, fapt ce ne ofera o sansa in plus magazinului nostru online!

Descrierea produsului

Dimensiunea este realizată din aluminiu întărit. Lungimea scalei de măsurare 600 mm. Sapa de milimetru este aplicată permanent în negru. O margine de lucru creată pentru citire ușoară. Gaură agățată.

Scopul utilizării / Aplicare

Pentru măsurători precise, rapide și rutare convenabilă pe materiale.

Producator:
YATO

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Te-ar putea interesa